Δημήτρης Σιαλμάς

Δημήτρης Σιαλμάς (2011-2012)
Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1986 και είναι επιθετικός. Ξεκίνησε από τον Εθνικό Αστέρα, συνέχισε στην Α εθνική και τον Πανιώνιο, για να επιστρέψει στη Β εθνική και τον Εθνικό Πειραιά. Το 2009 βρέθηκε στα Γιάννενα όπου έμελλε να κάνει το καλύτερο πέρασμα της καριέρας του τη σεζόν 2010-2011 αφού την προηγούμενη παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο και βοήθησε να ανέβει στην Α εθνική. Το ίδιο επίτευγμα πέτυχε και με την ομάδα των Ιωαννίνων την επόμενη σεζόν σκοράροντας 11 φορές. Εντυπωσίασε το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Εθνικό Αστέρα που έκανε και τον γύρο του διαδικτύου.
Το 2011 ήρθε στην ΑΕΚ και δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι άλλες οι απαιτήσεις στη Β εθνική και άλλες στην ΑΕΚ. Έδωσε μια νίκη στην Ένωση απέναντι στον Λεβαδειακό σκοράροντας και τα 2 τέρματα της ΑΕΚ ενώ πέτυχε και 2 γκολ στην Ευρώπη με Λοκομοτίβ και Άντερλεχτ (ήττες και στα 2 ματς).
Για τη σεζόν 2012-2013 ο Σιαλμάς προορίζονταν για βασικός επιθετικός της ΑΕΚ. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου και αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ο μάνατζέρ του ανακοίνωσε στην ΑΕΚ την επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει προκειμένου να κυνηγήσει την αρπαχτή στο Αζερμπαϊτζάν και σε μια νεοσύστατη ομάδα, μία Καζάρ Λέκοραν. Φέρεται να απείλησε και με προσφυγή για ένα μικρό ποσό δεδουλευμένων που οφείλονταν στον Σιαλμά, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Η ΑΕΚ παντελώς ανυπόληπτη εκείνα τα χρόνια δεν κατάφερε να κρατήσει τον παίχτη που τον χρειάζονταν. Η ως άνω διαπίστωση, ότι δηλαδή η ΑΕΚ είχε ανάγκη από τις υπηρεσίες του Σιαλμά αρκεί για να καταλάβει ο αναγνώστης τα επίπεδα παρακμής του Δικεφάλου. Έτσι λοιπόν ο Σιαλμάς αποτέλεσε παρελθόν αφήνοντας ως μεγαλύτερη ανάμνηση τους σηκωμένους του γιακάδες, παρά τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα.
Το 2013 και αφού έγραψε τη δικιά του ιστορία στα γήπεδα του Αζερμπαϊτζάν, ο Σιαλμάς έμεινε χωρίς ομάδα και άρχισε να «τρίβεται» στην ΑΕΚ η οποία του επέτρεψε να προπονείται στα Σπάτα. Έπαιξε λίγους μήνες στον Πλατανιά το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2013-2014. Προσπάθησε να συνεχίσει σε ό,τι απέμεινε από την ομάδα που ήταν κάποτε ο Άρης, όμως δεν επήλθε συμφωνία και σήμερα (Φθινόπωρο 2014) ο Σιαλμάς είναι ξανά χωρίς ομάδα.