Ηλίας Αρμόδωρος

Ηλίας Αρμόδωρος – (1985/1987)
Ο μυστακοφόρος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1960 στον Πειραιά και είναι γιος παλιού διαιτητή και εγγονός ενός εκ των ιδρυτών του Εθνικού Πειραιώς. Αγωνίστηκε αρχικά στον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Πειραιά και στην συνέχεια στον αγαπημένο του Εθνικό Πειραιώς όπου έμεινε για μια οκταετία (1977/1985) καταγράφοντας 169 συμμετοχές και 7 γκολ για το πρωτάθλημα.
Το καλοκαίρι του 1985 ήρθε η ώρα να μετακινηθεί σε ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Έμεινε στην “Ένωση” για μια διετία, παίζοντας σε 42 αγώνες πρωταθλήματος κι έχοντας μια (απλά) αξιοπρεπή παρουσία. Βρέθηκε πάντως στους “κιτρινόμαυρους” σε μια εποχή που η ομάδα βρισκόταν σε μεγάλη αγωνιστική κάμψη. Επικές έχουν μείνει οι διαμάχες του με τον εκ των προπονητών εκείνης της εποχής της ΑΕΚ Νίκο Αλέφαντο, λόγω ενός … σκουλαρικιού που φορούσε στο αυτί του.
Έφυγε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1987 μετακομίζοντας στον (πρωτοεμφανιζόμενο τότε στην Α’ Εθνική) Λεβαδειακό. Στην ομάδα της Λιβαδειάς αγωνίστηκε για 4 χρόνια (93 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και το 1991 έκλεισε την καριέρα του. Φόρεσε και 2 φορές την φανέλα με το εθνόσημο με την εθνική ομάδα των ανδρών.
Μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ δημιούργησε και εταιρεία εμπορίου αθλητικών ειδών.