Θεόδωρος Αποστολόπουλος

Θεόδωρος Αποστολόπουλος (1977/1979)
Ο Θεόδωρος Αποστολόπουλος ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Χαϊδαρίου.
Σε μικρή σχετικά ηλικία μεταπήδησε στο Ερασιτεχνικό τμήμα της ΑΕΚ όπου και αγωνιζόταν σαν αμυντικός.
Στις 26 Δεκεμβρίου 1977 αγωνίστηκε με την υπόλοιπη Ερασιτεχνική ομάδα της Ένωσης στο ματς Πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
Στο τέλος της περιόδου, το καλοκαίρι του 1978 αποφασίστηκε η προώθηση του στους επαγγελματίες καθώς είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του το τεχνικό δίδυμο Φέρεντς Πούσκας και Ανδρέα Σταματιάδη.
Στην διάρκεια της επόμενης σαιζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας καταγράφοντας 9 συνολικά συμμετοχές ενώ ήταν σχεδόν πάντα στον πάγκο των αναπληρωματικών της ομάδας.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Αποστολόπουλο καθώς ο ερχομός του Χέρμαν Στέσλ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1979 σήμανε και την αποδέσμευση του από την ομάδα.
Μεταγράφηκε ως ελεύθερος στην ομάδα του Απόλλωνα Αθηνών με την οποία κατέγραψε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της περιόδου 1979-80.
Αργότερα μετοίκησε στη Ζάκυνθο όπου και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Π.Σ. Ζακύνθου.
Στη συνέχεια επέστρεψε στη γενέτειρα του στο Χαϊδάρι και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο των εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας αλυσίδα καταστημάτων σε Χαϊδάρι και Κορυδαλλό.