Παύλος Μητρόπουλος

Παύλος Μητρόπουλος (2013)

Μέσος, γεννημένος στο Αίγιο στις 4 Απριλίου 1990. Ξεκίνησε από τον Παναιγιάλειο και το 2009 υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου πήρε και τις πρώτες του παραστάσεις στην Α’ εθνική. Μετέβη στον Παναιτωλικό όπου έλαβε τη θέση βασικού στην ομάδα και αγωνίστηκε 28 φορές. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του Αγρινίου στη Β εθνική, ο Μητρόπουλος ήθελε να αποχωρήσει, όμως η ομάδα του Αγρινίου δεν τον αποδέσμευσε και τον κράτησε στη Β εθνική το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2012-2013 και το δεύτερο τον παραχώρησε δανεικό στην ΑΕΚ.
Ο Μητρόπουλος ήρθε στην ΑΕΚ και αμέσως έδειξε ότι ήταν σε αρκετά υψηλότερο επίπεδο σε σύγκριση με τους τότε παίκτες της ΑΕΚ. Ξεκίνησε δυναμικά και ο κόσμος της Ένωσης πίστεψε σ’ αυτόν για τη σωτηρία της ομάδας. Όπως και στον Πετρόπουλο.
Το πώς κατέληξε εκείνη η σεζόν είναι γνωστό. Το ότι προκάλεσε εντύπωση η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων εντός ΑΕΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, είναι επίσης γνωστό. Γνωστό είναι και το γεγονός ότι ο Λίνεν μίλησε για μειωμένη απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών του. Δεν είναι και τόσο γνωστό αν και είναι γεγονός, ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Μητρόπουλο. Επειδή τίποτε μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί και επειδή όλα τα παραπάνω μάλλον είναι κακοήθεις φήμες, εμείς ως τέτοιες τα παραθέτουμε. Έχοντας κάνει 14 συμμετοχές στην ΑΕΚ συνέχισε ως δανεικός στον Πανιώνιο. Είναι και μέλος της u21 Εθνικής ομάδας.