Χρήστος Αρκούδας

Χρήστος Αρκούδας – 2012/2013
Δεξιός μπακ γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1990 που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ξεκίνησε επαγγελματικά στην Καλλιθέα το 2007 και μέχρι το 2012 αγωνίστηκε σε 49 ματς πρωταθλήματος (σε Γ´και Β´Εθνική) πετυχαίνοντας 1 γκολ. Για την περίοδο 2008/2009 είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα της Θήβας (6 αγώνες πρωταθλήματος).
Το καλοκαίρι του 2012 η ΑΕΚ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ψάχνει νεαρούς παίκτες να ενισχύσει το ιδιαίτερα αδύναμο ρόστερ της. Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος καταλήγει στον Αρκούδα για το δεξί άκρο της άμυνας κι ενώ περιέργως την ίδια εποχή απορρίπτει τον (εμφανώς πιο ταλαντούχο όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια) Μιχάλη Μπακάκη (ο οποίος πάντως τελικά φόρεσε τα κιτρινόμαυρα δύο χρόνια αργότερα). Ο Αρκούδας είναι απογοητευτικός και εμφανίζεται ανεπαρκής ακόμα και για αυτή την ΑΕΚ που προσπαθεί απλά να μην υποβιβαστεί (και που τελικά δεν κατάφερε ούτε αυτό). Σαν να μην έφτανε αυτό, βρίσκεται ντοπαρισμένος (στις 26/1/2013) σε ματς εναντίον του ΟΦΗ και τιμωρείται με 10μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα.
Όταν επιστρέφει έχει πλέον αποτελέσει παρελθόν για την “Ένωση” (με 14 ματς πρωταθλήματος και χωρίς να πετύχει γκολ) και μετακομίζει στον Ατρόμητο, όπου όμως τελικά δεν αγωνίζεται καθόλου. Από το καλοκαίρι του 2014 ο Αρκούδας βρίσκεται στην ομάδα της Λαμίας.