Κώστας Σαρρής

Κώστας Σαρρής – (1968/1970)

Αριστεροπόδαρος επιθετικός που γεννήθηκε το 1949 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ στελεχώνοντας τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Ήταν μέλος της ερασιτεχνικής ομάδας της “Ένωσης” που πρωταγωνιστούσε στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1960, κατακτώντας αρκετά από αυτά. Προωθήθηκε στην Α’ ομάδα στην περίοδο 1968-69 χωρίς όμως να καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.
Συμμετείχε σε αρκετούς φιλικούς αγώνες όπως και στα Θερινά Πρωταθλήματα ΟΠΑΠ εκείνης της εποχής.
Στην περίοδο 1969-70 κατέγραψε 8 συμμετοχές σε αγώνες Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Στο τέλος της περιόδου αυτής αποχώρησε από το δυναμικό της ομάδας για να μεταγραφεί στην ομάδα του Πανναυπλιακού που τότε αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Στον Πανναυπλιακό αγωνίστηκε με επιτυχία στις θέσεις του αριστερού μέσου και του αριστερού εξτρέμ. Καθιερώθηκε στην ομάδα και “ρίζωσε” στο Ναύπλιο. Παράλληλα εργαζόταν και στην ΔΕΗ, ενώ τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι του Πανναυπλιακού τιμώντας την προσφορά του στην ομάδα του είχαν αναθέσει την λειτουργία του κυλικείου στο γήπεδο του Ναυπλίου. Από εκεί ο Σαρρής συνήθιζε να ενθαρρύνει τους παίκτες την ώρα του αγώνα, με την βοήθεια ντουντούκας.
Ο Κώστας Σαρρής έφυγε από την ζωή στις 7 Μαρτίου 2015.