Κώστας Σιλιβίστρας

Κώστας Σιλιβίστρας – (1971/1972)

Τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του το 1962 από την ομάδα του Φοίβου Αθηνών. Από εκεί μεταγράφηκε την περίοδο 1966-67 στον Ατρόμητο Περιστερίου όπου και ήταν συμπαίκτης του Λάκη Νικολάου.
Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1971, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το ακλόνητο δίδυμο Σεραφείδη – Κωνσταντινίδη και παρέμεινε στην αφάνεια της θέσης του τρίτου γκολκίπερ της ομάδας.
Είχε μόνο μια συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της περιόδου 1971-72, ενώ ο ερχομός του Νέστορα Ερρέα το καλοκαίρι του 1972 αφαίρεσε κάθε ελπίδα συμμετοχής από τον Κώστα Σιλιβίστρα.
Αποχώρησε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1972 για να συνεχίσει στην ομάδα της Καλλιθέας όπου αγωνίστηκε για τις επόμενες έξι αγωνιστικές περιόδους μέχρι το καλοκαίρι του 1979 οπότε και εγκατέλειψε την ενεργό δράση.
Είχε ενταχθεί ήδη στις τάξεις της τότε Αστυνομίας Πόλεων και συμμετείχε στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της σαν βασικός τερματοφύλακας. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων που το 1972 κατέλαβε την 3η θέση στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ενόπλων (ΣΙΣΜ) που διεξήχθη στο Ιράκ.
Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ασχολήθηκε με την προπονητική, αναλαμβάνοντας ομάδες μικρών κατηγοριών όπως η Αρμενική, η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, η Δάφνη Π. Φαλήρου, η Ένωση Ρέντη κ.ά.
Είναι συνταξιούχος της Ελληνικής Αστυνομίας, παντρεμένος και έχει δύο γιούς.