Κώστας Τσούπρος

Κώστας Τσούπρος – (2012/2014)
Κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1991 στις Κεχριές της Εύβοιας. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Μαγούλας όπου αγωνίστηκε για την σεζόν 2011/2012 στην Football League 2. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το πολύ δύσκολο καλοκαίρι του 2012. Αρχικά ήταν καθαρά αναπληρωματικός, αλλά όταν έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις εντυπωσίασε με τα σωματικά του προσόντα (γεροδεμένος, με ύψος 1,95) και έδειξε ότι εάν δουλευτεί σωστά έχει πιθανότητες να κάνει καριέρα.
Η ΑΕΚ τον κράτησε στο ρόστερ της το καλοκαίρι του 2013 κι ενώ πλέον είχε υποβιβαστεί κι έκανε την νέα της προσπάθεια από το … μηδέν κι από το πρωτάθλημα της Football League 2. Τόσο στις ευκαιρίες που πήρε στην Super League, όσο και σε αυτές που πήρε στην Football League 2, ο Κώστας Τσούπρος έδειξε ότι τα μόνα σοβαρά προσόντα που είχε τελικά, ήταν αυτά της … σωματοδομής του. Αργός, με εύκολα λάθη, με δείγματα απειθαρχίας στο παιγνίδι του και με τάση να παίρνει αδικαιολόγητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, απογοητεύει τελικά και μένει ελεύθερος από την ομάδα το καλοκαίρι του 2014 (δεν κρίθηκε σκόπιμο να μείνει ούτε καν στο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Football League), έχοντας συνολικά 9 συμμετοχές κι 1 γκολ. Πάντως ο παίκτης έφυγε θεωρώντας εαυτόν αδικημένο από την αντιμετώπιση που είχε στην ΑΕΚ.
Η συνέχεια της καριέρας του δεν δείχνει να τον δικαιώνει, αφού μετά την “Ένωση” επέστρεψε στον Αστέρα Μαγούλας και την Football League 2. Στην συνέχεια μετακινήθηκε στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.