Φώντας Φέτσης

Ξενοφών Φέτσης – (2011/2013)

Ο Αθηναίος μέσος γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1991 και αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των άλλοτε κραταιών Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Πρόλαβε μάλιστα να αγωνιστεί και σ’ένα επίσημο ματς με τη φανέλα του ΠΑΟ, χωρίς όμως να κατορθώσει να πείσει τους ανθρώπους της ομαδας ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Αυτοί που πείστηκαν όμως απ’τις ικανότητες και την εξελισσιμότητα του ποδοσφαιριστή ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2011 ο Φέτσης υπέγραψε στην ΑΕΚ.

Αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΟ Γλυφάδας (ομάδα Γ’ Εθνικής τότε) προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στη Γλυφάδα έμεινε για μια σεζόν και τουλάχιστον τα στατιστικά του δε φανερώνουν κάτι αξιοπρόσεκτο σχετικά με την εκεί παρουσία του. Παρ’ όλα αυτά επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2012 και έλαβε θέση στο ρόστερ της 1ης ομάδας.

Η ΑΕΚ της σεζόν που ακολούθησε δεν ήταν …κανονική ΑΕΚ και ο υποβιβασμός στα τέλη εκείνης της σεζόν ήρθε σχεδόν φυσιολογικά. Ένας από τους παίκτες που έπαιξαν σε αυτή λιγότερο εξαιτίας των ικανοτήτων τους και περισσότερο ως λύσεις ανάγκης ή απελπισίας ήταν κι ο Φέτσης. Αγωνίστηκε στα χαφ έχοντας κυρίως αμυντικές αρμοδιότητες. Ήταν δυνατό παΐδι, έκανε μερικές φορές κάποια σκληρά τάκλιν και είχε προσεγμένη κόμμωση. Από μπάλα …λίγα πράγματα. Συνέδεσε κι αυτός το όνομα του με τον επερχόμενο υποβιβασμό, χωρίς πάντως αντίθετα με αρκετούς συμπαίκτες του να εμπλακεί σε σενάρια ηθελημένα μειωμένης απόδοσης. Στο τέλος εκείνης της μαύρης σεζόν αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΚ.

Κατέγραψε συνολικά 19 συμμετοχές και 1 τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Βύρωνα (Γ’ Εθνική) την επόμενη σεζόν και γνώρισε ξανά τον υποβιβασμό. Η σεζόν 2014/2015 τον βρίσκει ξανά στη Γ’ Εθνική, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς.