Χρήστος Τσεβάς

Χρήστος Τσεβάς – (2003/2005)

Ο Χρήστος Τσεβάς γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1985 στην Αθήνα. Η επαφή του με το ποδόσφαιρο αρχίζει από τον τοπικό Α.Ο Σταμάτας και στη συνέχεια μεταπηδάει στις ακαδημίες της ΑΕΚ .Διακρίνεται για την καλή του τεχνική ,στοιχείο που θα τον οδηγήσει μέχρι την εθνική ελπίδων, όπου και θα καταγράψει αρκετές συμμετοχές .Ο τότε υπέυθυνος των τμημάτων υποδομής της Ένωσης Ανδρέας Σταματιάδης θα δηλώσει για αυτόν ” Είναι ο παίκτης που λέμε ότι μιλάει με τη μπάλα. Έχει καταπληκτική ντρίμπλα και σταθερό σουτ. Βγάζει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Εάν δεν προχωρήσει θα φταίει ο ίδιος του ο εαυτός “
Θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και θα αγωνιστεί με την “πρώτη “ ομάδα τις σεζόν 2003-2004 και 2004-2005 , καταγράφοντας 1 συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας και 3 συμμετοχές για το κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα με την φανέλα της Ένωσης θα καταφέρει να αγωνιστεί και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, τη σεζόν 2004-2005 , όταν θα περάσει ως αλλαγή στον αγώνα εναντίον της NK Gorica.
Θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2005 και στη συνέχεια θα αγωνιστει σε πολλές ομάδες της Α’ , Β’ και Γ’ κατηγορίας (Ακράτητο, Αχαρναϊκό, Απόλλων Αθηνών ,Αναγγένηση Καρδίτσας , Άγιο Δημήτριο , Α.Ο Θήβας, Α.Ο Σταμάτας, Αήττητο Σπάτων).
Από το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στην ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου , που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ.