Βαλεντίνος Βλάχος

Βαλεντίνος Βλάχος 2012/2013
Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992 και αγωνίζεται κυρίως στην θέση του δεξιού μπακ-χαφ (κατά καιρούς και σε αυτή του δεξιού μεσοεπιθετικού). Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναικού και αφού στην συνέχεια είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Καβάλα, βρέθηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2011. Για την σεζόν 2011/2012 δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο Φυλής και αγωνίστηκε μαζί του στην Football League.
Το καλοκαίρι του 2012, στην πολύ δύσκολη σεζόν που ξεκινούσε για την ΑΕΚ, επέστρεψε στην ομάδα. Στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν βασικός αφού ο Βαγγέλης Βλάχος έδειξε να προτιμά τον Αρκούδα για την θέση του δεξιού μπακ, αλλά στην συνέχεια, κι επί Έβαντ Λίνεν στον πάγκο, πήρε θέση βασικού. Χωρίς να δείξει κάτι εντυπωσιακό, έδειξε τουλάχιστον να έχει τα βασικά στοιχεία που απαιτεί η θέση. Στοιχεία που δεν φάνηκε να έχουν οι “ανταγωνιστές” του στην ενδεκάδα Αρκούδας και Τσουκαλάς. Τελείωσε την “μαύρη” σεζόν του υποβιβασμού της ΑΕΚ με 18 συμμετοχές, έχοντας αρκετά καλή παρουσία για τα δεδομένα της συγκεκριμένης ΑΕΚ.
Το καλοκαίρι του 2013 και παρότι του ζητήθηκε να μείνει για να βοηθήσει στην “επανέναρξη” της ομάδας από την Football League 2, ο Βαλεντίνος Βλάχος προτίμησε να πάει στην Κλαμπ Μπρυζ που του είχε κάνει πρόταση (μέσω του τεχνικού της διευθυντή και παλιού γνώριμου της ΑΕΚ Άρναρ Γκρέταρσον που γνώριζε τον ποδοσφαιριστή). Στην βελγική ομάδα δεν αγωνίζεται καθόλου και τον Ιανουάριο του 2014 δόθηκε δανεικός στον Άρη (8 συμμετοχές στην Super League) πριν επιστρέψει στην Μπρυζ το καλοκαίρι του 2014. Τον Δεκέμβριο του 2014 έμεινε ελεύθερος από την Μπρυζ κι επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου.