Γιώργος Θεοδωρίδης

Γιώργος Θεοδωρίδης – (1991/1996)
Αμυντικός, γεννημένος στις 8 Ιουλίου 1973 στη Νάουσα. Έζησε και μεγάλωσε στην Βέροια και ξεκίνησε την συστηματική ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην Δόξα Μακροχωρίου, ομάδα της περιοχής της Βέροιας που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική Κατηγορία. Βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ στις “χρυσές” εποχές του πρώτου μισού της δεκαετίας του ’90.
Ήταν στην ομάδα της “Ένωσης” (ως καθαρά αναπληρωματικός πάντως) από το καλοκαίρι του 1991 μέχρι τα μέσα της σεζόν 1992/93. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Εδεσσαικό και Πιερικό κι επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1995, μένοντας στην ομάδα για άλλον έναν χρόνο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 1 ματς πρωταθλήματος και 5 ματς κυπέλλου, ενώ πανηγύρισε με τα κιτρινόμαυρα το πρωτάθλημα του 1992 και το κύπελλο του 1996.
Μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε σε Εδεσσαικό, Δόξα Βύρωνα, Άρη, Πανελευσινιακό, Ναυπακτιακό, κλείνοντας την επαγγελματική του καριέρα με την φανέλα της Βέροιας το 2001.
Σήμερα ζει στην Βέροια όπου έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοδωρίδης είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και από τις πολύ γνωστές φυσιογνωμίες που συναντούν οι άνθρωποι του “δικεφάλου” όταν η ομάδα ταξιδεύει στην βόρεια Ελλάδα. Χαρακτηριστική είναι μια φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον Γιώργο να κρατάει στα χέρια του τον γιο του φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ, σε φιλικό ματς εναντίον του Πιερικού στην Κατερίνη, τον Οκτώβριο του 2014.