Μανώλης Παπαδόπουλος

Μανώλης Παπαδόπουλος – (Οκτώβριος 2012)

 

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1968 . Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Νίκαιας ,πρίν μεταγραφεί το καλοκαίρι του 1992 στην ΑΕΚ.
Με τη φανέλα της Ένωσης αγωνίστηκε για 3 χρόνια ,μετρώντας 44 συμμετοχές και κατακτώντας 2 πρωταθλήματα(1993,1994) .Μετά την αποχώρηση του ,έπαιξε σε Απόλλων Αθηνών και Εθνικό Πειραιά.
Το 2002 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα κατα τη διάρκεια της οποίας κάθισε στους πάγκους διαφόρων ομάδων (Κέρκυρα, ΑΕ Γιάννινα, Πάμισο Μεσσήνης , Λαμία).
Το καλοκαίρι του 2011 προσλαμβάνεται ως προπονητής της ομάδας νέων της ΑΕΚ , ενώ με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αναλαμβάνει χρέη βοηθού του προπονητή της πρώτης ομάδας, Βαγγέλη Βλάχου. Η Ένωση διανύει την χειρότερη σεζόν της ιστορίας της (2012-2013) και το Βλάχο θα διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή και με τον γερμανό τεχνικο και μάλιστα στο μεσοδιάστημα θα προλάβει να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας και ως “πρώτος” (έστω υπηρεσιακός ) προπονητής.
Συγκεκριμένα θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (6 Οκτωβρίου 2012) ,το οποίο και θα λήξει 1-1. Το παιχνίδι αυτό έμελλε να είναι και το μοναδικό του Μανώλη Παπαδόπουλου ως προπονητή της ομάδας.
Μετά την ΑΕΚ θα βρεθεί στον πάγκο της Προοδευτικής (για λίγες μέρες) και της ομάδας του Αιγάλεω.
Συνεχίζει μέχρι σήμερα να ασχολείται με την προπονητική, όπως επίσης και με το σύλλογο παλαιμάχων της Ένωσης ,στον οποίο και έχει έντονη συμμετοχή.