Γιάννης Καραλής

Γιάννης Καραλής (2013)
Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1988 και είναι επιθετικός και γιος του παλιού ποδοσφαιριστή Αντρέα Καραλή. Ξεκίνησε από την ομάδα που ο πατέρας του έγραψε τη δική του ιστορία, από τον Ατρόμητο. Αφού προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2006, έμεινε μια πενταετία στους Περιστεριώτες όπου έπαιξε 39 ματς σημειώνοντας 5 τέρματα. Το Καλικαίρι του 11 υπογράφει με την Καβάλα όμως τον προλαβαίνει ο υποβιβασμός των Μακεδόνων στη Δ εθνική για στημένους αγώνες και αυτομάτως το συμβόλαιό του παύει να είναι σε ισχύ. Καταλήγει στην Κέρκυρα όπου παραμένει μέχρι τον Χειμώνα του 2013 παίζοντας 14 φορές.
Τον Χειμώνα του ’13 η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, τον εντάσσει στο ρόστερ της όμως ο Καραλής δεν καταφέρνει να προσφέρει στην ομάδα παίζοντας 7 αγώνες χωρίς να σημειώσει γκολ.
Στην τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι, κόντρα στην παλιά του ομάδα και μετά τον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕΚ ο Καραλής ξεσπά σε λυγμούς μην αντέχοντας την πίεση και τη θλίψη για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.
Δεν ακολούθησε την ΑΕΚ στη Γ εθνική και συνέχισε στην ομάδα της Καλλιθέας χωρίς όμως να στεριώσει ενώ την επόμενη σεζόν και επί του παρόντος αγωνίζεται στον ΑΟ Χανιά.