Γιώργος Κακούσιος

Γιώργος Κακούσιος – (1992/1994)
Επιθετικός που γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1972 στην Γερμανία από Έλληνες γονείς και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νυρεβέργης όπου είχε προπονητή τον πατέρα του. Στα 15 του χρόνια έρχεται στην Ελλάδα και αγωνίζεται στην ομάδα του χωριού του, την Ασπροκκλησιά Τρικάλων, όπου διακρίνεται και καλείται στην εθνική παίδων. Η ΑΕΚ ξεχωρίζει το ταλέντο του και τον παρακολουθεί και όταν στην συνέχεια επιστρέφει στην Γερμανία (για να τελειώσει το σχολείο) κι αργότερα ετοιμάζεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Νυρεβέργη, τον καλούν στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί, με τον Μπάγεβιτς τελικά να “ανάβει το πράσινο φως” για την απόκτησή του. Πιο πριν έχει καταφέρει να αγωνιστεί και στις εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων.
Αγωνίζεται όμως (ως αλλαγή) σε μόλις 1 αγώνα για το πρωτάθλημα (ΑΕΚ-Παναχαική 2-1) για την περίοδο 1993/1994 και μετά το τέλος της ίδιας σεζόν παραχωρείται δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου (τελικά από τότε δεν επιστρέφει ξανά στην “Ένωση”).
Με την ΑΕΚ πρόλαβε να πανηγυρίσει πάντως 2 σερί πρωταθλήματα (1993,1994) και αγαπήθηκε πολύ στα αποδυτήρια, γι’ αυτό κι έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Μετά την ΑΕΚ και τον Διαγόρα έπαιξε σε Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Βαρβασιακό, Αγ. Νικόλαο, Χαιδάρι, Φωστήρα, Μοσχάτο και συνέχισε σε ερασιτεχνικό επίπεδο σε διάφορες ομάδες. Έξι χρόνια μετά το πρώτο πέρασμα του από τον Βαρβασιακό το 1997, επιστρέφει στο νησί της Χίου το 2003 και συνεργάζεται με αρκετές ομάδες του νησιού (Πύργος, Κανάρης, Πιτυός, Καλαμώτη, Δάφνη, Κυβέλη) αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια σαν παίκτης – προπονητής.
Εγκλιματίζεται απόλυτα στην Χίο, δημιουργεί κοινωνικές σχέσεις, παντρεύεται εκεί και ζει μέχρι σήμερα στο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.